V Clàssic Sprint Baix Empordà

31/05/2021

Dissabte dia 29 de maig es va donar el tret de sortida a la primera prova del Off-Road Clàssic Cup 2021. Begur va ser l'escenari del V Clàssic Baix Empordà.

Dissabte dia 29 de maig es va donar el tret de sortida a la primera prova del Off-Road Clàssic Cup 2021. Begur va ser l'escenari del V Clàssic Baix Empordà. L'organització va preparar un recorregut d'uns 130 km dividit amb dues seccions i 9 zones de regularitat. Amb un total de 40 equips inscrits, la prova començava a les 12 del migdia des del pàrquing la Vinya de L'Artigas. El recorregut passava per Les precioses Gavarres, el municipi de Pals i les sorreres de Begur. Comptava amb la participació dels guanyadors de la temporada passada Rafa Ortiz - Eric Michelet amb el seu ja veterà Seat Panda. També hi participava el segon equip classificat del Dakar Clàssics 2021 Pere Serrat - Abel Casas amb un Fiat Panda 4x4 i l'equip ja veterà en aquesta prova format per Juanjo Marrero - Alex Gascon amb un Golf GTI. La prova va estar molt disputada entre Rafa Ortiz -Erik Mitchelet, Juanjo Marrero - Alex Gascon i Pere Serrat - Abel Casas. Amb un recorregut molt exigent a causa de la calor i un terreny amb molta pols, la victòria final va ser per l'equip de l'escuderia Macht, Marrero - Gascon, seguit de Serrat - Casas i Baptista - Farrés. En la categoria Trofeu Panda Race ''Orbita Girona'' els guanyadors varen ser Pere Serrat - Abel Casas i en la Categoria Iniciació, ideal pels equips amb poca experiència amb regularitat, el triomf va ser per l'equip format per Raimon Pons - Marta Forn. En la nova especialitat de Motos Individual, el primer lloc va ser per Antoni Verdaguer amb la seva Yamaha TT 600, guanyant dues Zones de Regularitat i cinquè en la general Scratx. La prova va concloure amb la presència de l'alcaldessa de Begur Maite Selva i el regidor Jordi Carreres en l'entrega de premis de la temporada 2020 i del V Clàssic Sprint Baix Empordà. Des de Classics Rent Services volem donar les gràcies a l'ajuntament de Begur per la seva implicació en la prova un any més, a tots els col•laboradors, patrocinadors i equip d'organització, i molt especialment a tots els participants. La propera prova del Off Road Clàssic Cup està prevista pel pròxim 18 de setembre amb un recorregut ben diferent per l'Alt Empordà!