IV Clàssic Pla de L'Estany

07/09/2020

El passat dissabte dia 5 de setembre es va celebrar a la població de Cornella Del Terri la quarta edició del Clàssic Pla de L'Estany, tercera prova de la copa gironina de regularitat. La prova es va dur a terme respectant el protocol covid-19 amb totes les mesures de seguretat. A les 17:00 h es donava la sortida als quaranta vehicles inscrits a la prova on havien de realitzar un total de 250 km dividit amb dues seccions per la zona de l'alt Empordà,la Garrotxa i el Pla De L'Estany.
Victòria de Joan sastre - Miquel Pomerola amb el seu incombustible mini cooper, seguit de Josep Companyó - Ana Agustí Peugeot 205 rallye on varen realitzar un final de rallye increïble i la tercera posició per l'equip local Carles Bracons - Miquel Àngel Silva Peugeot 205 GTI 1.9.
La categoria iniciació es van imposar Vila - Vila amb Renault 5 Gt Turbo i amb una meritòria tretzena posició final.
La divertida Copa Petits Tot Darrere va ser per l'equip format per Eduard Fontseca - Raül Gispert amb un Renault 8 TS,val a dir que aquest equip varen marca el millor temps al TC-2.
També felicitar el únic equip femení format per Cristina Gómez - Susanna Fernández amb Opel Corsa 1.2.
Al final de la
prova no es va celebrar el tradicional sopar i entrega de premis a causa de la situació Covid-19. Als participants se'ls entregarà els premis a la propera prova el dia 3 d'octubre amb la celebració del III Rallye Ripollès Clàssic.